Театр пісні «Фламінго»
Главная » 2019 » Вересень » 29 » Початок навчального року 2018-2019
18:57
Початок навчального року 2018-2019

27 жовтня 2018 року в Чугуївському районному Центрі дитячої та юнацької творчості була проведена творча зустріч, квест "Там, де ми є!", в якій взяли участь сім колективів Чугуєвського районного Центру дитячої та юнацької творчості і було задіяно 60 гуртківців різного віку. Проведення цього квесту ставило за мету знайомство дітей,об єднання і згуртування колективів.

Кожна команда приготувала ціківі і оригінальні візитки,в яких було показано,чим живе та займається гурток. Для проходження квесту було створено п'ять команд. На учасників чекали випробування на кмітливість та винахідливість, вміння проявити свої здібності. Проявити себе на локації "Ігри розуму", взяти участь у "серйозній розмові",скласти карту своєї мрії, колективно розучити пісню та вивчити елементи сучасного танцю для флешмобу-саме такі завдяння квесту запропонували дітям організатори. За успішне виконання завдяння команда отримувала кольорові стрічки,які потім були зав'язані на дереві дружби. В кінці творчої зустрічі всі учасники прийняли участь у складанні пазлу,розучили коллективно пісню,та з задоволенням влаштували танцювальний флешмоб. Кожна команда отримала сертифікат за успішне проходження квесту, а потім на учасників чекала захоплююча фотосессія. В квесті приняли участь: коллектив сучасного танцю " Фантазія",керівник Гаврилюк Н.С. Есхар) ,колектив народно-сценічного танцю, керівник Асмаковська Л.А. ( Мосьпанове), театр естрадної пісні "Фламінго".керівник Шепет О.А (Есхар),колектив " Пряничний домик" ,керівники Альошина С.С та Камишан О.І Новопокровка).,театральна студія "Tour de Force" керівник Кулякіна Т.А.,та коллектив ерудитів "Мудрик " керівник Прологаєва Н.П.( Зарожне).
Маємо надію,що ця творча зустріч відкрила нові грані для гуртківців,змогла познайомити, зблизити та надала можливість потоваришувати дітям з різних куточків району .Двері нашого районного Центру дитячої та юнацькоі творчості завжди відчинені для наших вихованців. Будемо раді вас бачити та чекати на наступних творчих зустрічах!

Просмотров: 116 | Добавил: ОльгаШепет | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar