Театр пісні «Фламінго»
Главная » 2019 » Вересень » 29 » ТАЛАНТИ ІІІ ТИСЯЧОЛІТТЯ. ПРОФЕСІЙНА ПРЕМІЯ У СФЕРІ ОСВІТИ «PROFFI PRIZE»
19:58
ТАЛАНТИ ІІІ ТИСЯЧОЛІТТЯ. ПРОФЕСІЙНА ПРЕМІЯ У СФЕРІ ОСВІТИ «PROFFI PRIZE»

Традиційно  у травні місяці  в Чугуївському районі проводиться  свято «Таланти ІІІ тисячоліття». Це свято подяки педагогам та учням, які завдяки своїй плідній праці разом досягли успіху, свято щирої вдячності всім тим, хто підтримує, розвиває, мотивує та дає змогу дитині та учителю стати успішним.

17 травня 2019 року педагоги та учні району відзначили результати своєї праці. Цього року, вперше, започатковано професійну  премію за професіоналізм у сфері освіти «PROFFI PRIZE» серед педагогів та учнів, переможців обласних, всеукраїнських та міжнародних інтелектуальних та творчих, професійних конкурсів, спортивних та туристичних змагань.

Свято проводилося  напередодні Дня Європи.  Було відмічено, що у цей день ми шануємо наші спільні цінності, спільну історію, шануємо найголовніше – наше спільне майбутнє. Україна стала частиною європейського простору, де відбувається все більше культурних, спортивних, соціальних, благодійних проектів міжнародного масштабу.

На святі «Таланти ІІІ тисячоліття» було нагороджено більш ніж 130 талановитих учнів та вчителів. 
Вручення премій від керівництва району та нагородження переможців відбувалося у п'ятьох номінаціях:

  • Інтелектуал року,
  • Талант та майстерність року,
  • Краєзнавець та еколог року,
  • Спортсмен та турист року,
  • Професіонал та новатор року.

Комісією відділу освіти по узагальненню результативності участі учнів та вчителів району в обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах були визначені номінанти. У  кожній із 5 номінацій премію  «PROFFI   PRIZE»  отримали найрезультативніші педагоги та учні.

Володарем професійної премії  «PROFFI PRIZE» серед вчителів у номінації «Талант і майстерність року» стала Шепіт Ольга Анатоліївна (керівник театру пісні "Фламінго").
Цей педагог знайшов той самий ключик до дитини, надихнув своїм предметом, зацікавив собою. Заради улюбленої справи вона мандрувала разом з дітьми різними куточками нашої країни, вивчала і досліджувала фольклорну природу свого краю, брала участь у всеукраїнських та міжнародних фестивалях та конкурсах.

Просмотров: 143 | Добавил: ОльгаШепет | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar